© Haber Acıpayam 2022

ÇALIŞMALAR HIZLA İLERLİYOR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu projesinde ilk kazma vuruldu.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam’da yapacağı kapalı yüzme havuzu projesinde ilk kazmayı vurdu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu projesiyle ilçe halkına ücretsiz yüzme kursları verilecek.



Kısa sürede tamamlanacak projeyle çocuklar, gençler ve kadınlar başta olmak üzere dileyen herkes, sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanına kavuşacak. Toplam 3800 metrekare alanda inşa edilecek kapalı yüzme havuzu, bir spor kompleksi olarak ilçe halkına hizmet verecek. Tesislerde 1 adet eğitim havuzu, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet çok amaçlı kullanılabilir spor ve toplantı salonu, idare alanı, kafeterya ve mescit inşa edilecek.

 

“Herkesin bir spor branşıyla ilgilenmesini istiyoruz”

 

Denizli’nin büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte “Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak” diyerek yola çıktıklarını anımsatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’de herkesin bir spor branşıyla ilgilenmesini istiyoruz. Bu amaçla kente kazandırdığımız spor komplekslerinden bir tanesi olan kapalı yüzme havuzlarını ilçelerimize de inşa ediyoruz. Bu tesislerimizde halkımıza ücretsiz spor kursları vereceğiz” dedi. Denizli’de yaşayan herkesin istediği spor branşını yapması için tüm imkanları seferber etmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, yatırımların artarak süreceğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER