ÇAMELİ'DE 13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ
ACIPAYAMDenizli'nin Çameli ilçesinde okula gitmek için evden çıkan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi çocuğun cesedi bulundu.
Okul ve çevresinde kimsenin görmediği çocuk dedesiyle birlikte yaşadığı ev ve eklentilerinde arandı. Evin zahire ambarına giren yakınları hareketsiz haldeki Kenan Çakar'ı buldular. Jandarma ve sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler çocuğun öldüğünü belirledi.
Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından çocuğun cesedi Çameli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.