© Haber Acıpayam 2022

ÇAMLIK HALKI İFTAR'DA BULUŞTU

Acıpayam Çamlık mahalle halkı geleneksel hale gelen Çamlık Mahallesi İftar yemeğinde bir araya geldi.

 Acıpayam Çamlık mahalle halkı geleneksel hale gelen Çamlık Mahallesi İftar yemeğinde bir araya geldi. Çamlık Muhtarlığı tarafından organize edilen yemeğe yüzlerce vatandaş katıldı. Her yıl artan katılımdan dolayı mutlu olduklarını belirten Çamlık Mahalle Muhtarı Hüseyin Kök şunları kaydetti: "Geleneksel hale getirmeyi başardığımız iftar yemeğinde halkımızla bir arada olmak bize mutluluk veriyor. İftar yemeğimizin bu yıl 8. sini düzenlemiş bulunuyoruz. Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Merhamet ve yardımlaşma ayıdır. Biz de bu konuda üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. İftarımıza Katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, İslam aleminin Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum." 

İlginizi Çekebilir

Laodikya yangın riskine karşı otlardan temizledi

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan Laodikya Antik Kentinde, yangın tehlikesi oluşturabilecek kurumuş yabani otları temizledi.

Denizli'de belediye otobüsünün çarptığı yaşlı adam öldü

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adama önce Denizli Büyükşehir Belediyesine ait belediye otobüsü ardından ise başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 3 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Arı sokması sonucu fenalaşan yaşlı adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Denizli'de arı sokması sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırılan yaşlı adam hastanede 3 gün yoğum bakımından ardından yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Denizli öğrenci dostu şehir sıralamasında 7 basamak yükseldi

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından her yıl yapılan "Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri" sıralamasında büyük bir sıçrayış yapan Denizli, 16. sıradan 9. sıraya yükseldi.

Lazer göz cerrahisinin yeni trendi ‘Smile Pro’ yöntemi Denizlililerin hizmetine girdi

Göz sağlığı alanında son yıllarda büyük bir yenilik olarak öne çıkan Smile Pro Lazer yöntemi, Denizli'de Prof. Dr. Cem Yıldırım ve Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Şefik Can İpek tarafından başarıyla uygulanmaya başladı. Klasik yöntemlere alternatif olan hızlı ve konforlu yeni tedaviyle, binlerce hasta, gözlük ve kontakt lens kullanımına veda ediyor.

Sokakta başlayan tartışma evde cinayetle sonlandı

Denizli'de sokakta yaşanan tartışmanın ardından evde arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli kayıplara karıştı.

TÜM HABERLER