© Haber Acıpayam 2022

ÇİFTLİK MAHALLESİ YOLLARI DÜZENLENİYOR

Acıpayam mahallelerinde yol kumlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 Acıpayam mahallelerinde  yol kumlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
 Acıpayam  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü kumlama çalışmaları Çiftlik Mahallesinde devam ediyor.


Havaların sıcak olmasını fırsat bilen yol kumlama ekipleri, çiftlik mahallesi sokaklarında  kumlama ve düzenleme çalışması yürütüyor.

 Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada: "Yağmurun yağması çalışmalarımızı aksatsa da havanın güzel olduğu günlerde mahallelerimizdeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bütün mahallelerimizdeki yol kumlama,  düzenleme ve kilit parke döşeme çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER