Cumhuriyet Bayramı coşkusu Büyükşehir ile yaşandı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil'in ardından Türk pop müziğinin kadife sesli sanatçısı Yaşar konseri düzenledi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen konser programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile çok sayıda davetli ve onbinlerce vatandaş katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun hep birlikte yaşandığı gece muhteşem anlara sahne oldu. Gecede Türk pop müziğinin efsane ismi Yaşar en güzel parçalarını Denizlililer için söylerken, vatandaşlar da sanatçının tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.
Başkan Zolan: "İlelebet Türk bayrağımızı dalgalandıracağız"
Alkışlarla sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet'in kuruluşunun 98. yılını kutlayarak, "Başta Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, bu topraklara terini emeğini akıtmış, ömrünü vakfetmiş tüm büyüklerimizi rahmetle anıyor, her birine şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar bize Cumhuriyet'i, bu vatanı ve bayrağımızı emanet etti. Bize düşen de bu emanete sahip çıkıp, Cumhuriyet'i ilelebet yaşatmaktır. Vatanımızı böldürmeden, bu topraklar üzerinde ilelebet Türk bayrağımızı dalgalandıracağız. Yarınımız bugünden daha güzel olsun inşallah" dedi.
Yaşar'a Denizli'nin simgesi horoz figürlü plaket
Başkan Zolan sevilen sanatçı Yaşar'a da teşekkür ederek, Denizli'nin simgesi horoz figürlü bir plaket verdi. Sanatçı Yaşar ise Başkan Zolan'a teşekkür ederek, "Denizli'nin simgesi horozun beni ve ülkemizi güzel günlere uyandırması için kitaplığımın en güzel yerine koyacağım" dedi.
İlginizi Çekebilir
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.