Cumhuriyet Bayramı’nda otobüsler ücretsiz
ACIPAYAM
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in ilanının 98. yıldönümünde de belediye otobüslerini ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunacak. Buna göre 29 Ekim 2021 Cuma günü vatandaşlar belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Bayramı coşkusunun en güzel şekilde yaşanması için tüm hemşehrilerini Denizli Valiliği ile birlikte düzenledikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserleri ile Atatürk'ün Yolunda Cumhuriyet Yürüyüşü'ne davet etti. Başkan Zolan, "Tüm hemşehrilerimi bu güzelliği paylaşmaya ve yaşamaya bekliyorum. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu inşallah hep birlikte yaşayacağız" ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri
Denizli'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 28 Ekim 2021 Perşembe günü akşamı 20.30’da ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 20.30'da ise Türk pop müziğinin sevilen sesi Yaşar 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda efsane şarkılarını hayranları için söyleyecek. Atatürk'ün Yolunda Cumhuriyet Yürüyüşü ise 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 16.00'da Bayramyeri Meydanı'ndan başlayacak. Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde düzenlenecek yürüyüş 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda son bulacak.
İlginizi Çekebilir
Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı
Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.