Cumhuriyetin 100. yılına özel 100 çocuk sahne aldı
ACIPAYAM Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde özel bir konser verdi. Cumhuriyetin 100. yılına özel 100 çocuğun sahne aldığı muhteşem geceye katılanlar unutulmaz bir performans izledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir konser veren Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu, muhteşem performansı ile büyük beğeni topladı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çocuk Korosu Koro Şefi Görkem Karagün eşliğinde gerçekleşen konserde cumhuriyetin 100. yılına özel 100 çocuk sahne alırken, söylediği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle büyüklere taş çıkarttılar. Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden yaşıtlarını da anan Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu, seslendirdikleri eserlerle geceye katılanlara unutulmaz bir performans izletti.
“Çocuklar bizim geleceğimizin teminatı”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gecenin sonunda konsere katılan herkese teşekkür ederek, bu özel programa emek veren başta çocuklar olmak üzere herkesi tebrik etti. Ailelere de teşekkür eden Başkan Zolan, "Çocuklarımız, gençlerimiz pırıl pırıl, eğer onlara imkân ve destek verirsek başaramayacakları hiçbir şey yok. Onlar bizden daha başarılı olacak. Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak için bir ve beraber gayretimiz olacak. Her biri pırıl pırıl, yürekten kutluyorum. Hepsine teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim gözbebeğimiz, geleceğimiz. Onlar bizi daha da ileriye ve güzele götürecek inşallah" dedi.
İlginizi Çekebilir
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.
Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor
Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.
Kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabiliyor
Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Kenan Arıcan, ölümlere yol açan kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabildiğini belirtti.