Denizli Büyükşehir ekipleri 36 cana can oldu
ACIPAYAMTürkiye’yi derinden sarsan yüzyılın afetinin hemen ardından arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için afet bölgesine giden Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Hatay’da bugüne kadar 36 kişiyi enkazdan sağ olarak kurtardı. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm imkanlarını seferber eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Afet Koordinasyon Merkezi’nce belirlenen Hatay’a çıkarma yaptı. İtfaiye, iş makineleri ve ambulans başta olmak üzere Hatay’a toplamda 134 araç gönderen Denizli Büyükşehir Belediyesi, bölgede 279 personelini görevlendirdi. İlk olarak enkazın altında kalan vatandaşları kurtarmak için büyük çaba sarf eden Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bugüne kadar 36 afetzedeyi sağ olarak kurtarmayı başardı.
“Yaralar tamamen sarılıncaya dek deprem bölgesindeyiz“
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolanarama kurtarma faaliyetlerinde canla başla çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerini yalnız bırakmadı. Sık sık Denizli Büyükşehir Belediyesi ekibi ile bir araya gelen Başkan Osman Zolan, bölgede gerçekleştirdikleri çalışmaları inceledi. Yaraların tamamen sarılıncaya dek tüm imkânları ile deprem bölgesinde olacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, can kurtarmak için gece gündüz gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Sokakta başlayan tartışma evde cinayetle sonlandı
Denizli'de sokakta yaşanan tartışmanın ardından evde arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli kayıplara karıştı.
Düğün dönüşü feci kaza; 1 ölü 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çift, düğün dönüşü motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 ölü, 1 yaralı.
Kendisinden haber alınmayan gıda mühendisi 1 aydır kayıp
Denizli' yaşayan gıda mühendisi Cihan Köse, yakınları tarafından 1 aydır haber alınamıyor. Sosyal medya hesaplarından duyurular ve polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ediyor.
Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı
Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.