Denizli Büyükşehir’den deprem bölgesine 35 tır yardım malzemesi
ACIPAYAM Depremin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar bölgeye 35 adet yardım malzemesi taşıyan tır gönderdi. Battaniyeden, kışlık kıyafete, ısıtıcıdan gıdaya 35 tır dolusu malzeme gönderen Denizli Büyükşehir Belediyesi, 3 günde 212 bin adet ekmeği de Hatay’a ulaştırdı.
Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından başlattığı seferberlik çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için 3 farklı noktada oluşturduğu yardım malzemesi teslim noktalarında aralıksız çalışıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi EGS Kongre ve Kültür Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ve Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler İtfaiye Şubesi altında vatandaşların göndermek istedikleri ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesinin temin ettiği ihtiyaç malzemeleri özenle paketlenerek tırlara yükleniyor. Battaniyeden, kışlık kıyafete, ısıtıcıdan gıdaya, tıbbi ve medikal malzemelerden temizlik malzemelerine kadar her türlü ihtiyacı deprem bölgesine peyderpey göndermeye devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar AFAD koordinesinde 35 tırı bölgeye sevk etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca acil gıda ihtiyacı için 3 günde 212 bin adet ekmeği de Hatay’a ulaştırdı.
“İnşallah hep birlikte depremin yaraları saracağız”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, depremden etkilenen vatandaşlara yardım etmek için büyük çaba sarf eden tüm hemşerilerine teşekkür etti. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Başkan Zolan, “Denizli’mizle birlikte 7’den 70’e tüm Türkiye depremin yaralarını sarmak için gayret ediyor. 261 Büyükşehir Belediyesi çalışanımız Hatay’da gece gündüz mücadele ediyor. Denizli’deki hemşerilerimiz de buradaki yardım çağrılarına yanıtsız kalmıyor” dedi.
İlginizi Çekebilir
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.