© Haber Acıpayam 2022

Denizli mahalle iftarlarında kenetleniyor

Büyükşehir geleneksel iftar sofrasını Murat dede’de kurduDenizli Büyükşehir Belediyesi iftar sofrası geleneğini Murat dede Mahallesi'ne taşıdı. 19 Nisan Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli’de misafir edeceklerini ifade eden Başkan Zolan, tüm hemşerilerini saat 16.30’da 29 Ekim Bulvarı’na beklediklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayında her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası geleneği Murat dede Mahallesi’nde kuruldu. Yeşilyurt Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftara AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ve binlerce vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler vatandaşlarla birlikte dua edip oruçlarını açtı. Milletvekili Ök burada yaptığı konuşmada tüm vatandaşların Kadir Gecesi’ni tebrik ederek bu güzel gecede kendilerini bir araya getiren Başkan Zolan’a teşekkür etti. 19 Nisan Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’yi ziyaret edeceğini kaydeden Milletvekili Ök, tüm vatandaşları saat 16.30’da 29 Ekim Bulvarı’na davet ederek, “Bugün Kadir Gecesi dualarımız kabul olsun, hep birlikte sağlıkla sıhhatle bayrama kavuşalım inşallah” dedi.

 

“Bu güzelliklerimiz artarak devam edecek”

 

Başkan Zolan ise, şöyle konuştu: “Allah’ıma hamdolsun, bizi yine iftar sofrasına buluşturdu. Bu güzelliklerimiz artarak devam edecek inşallah. Davetimizi kabul edip geldiğiniz için herkese çok teşekkür ediyorum. Bu gece çok özel bir gece. Bu gece bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ve bu geceyi çok güzel bir şekilde geçirmek gerekiyor. Bu mübarek gece herkes için, şehrimiz için, ülkemiz için dua edelim. İşte 11 ili etkileyen bir afet yaşandı, Allah’ım tekrarından korusun. Orada ilk günden itibaren Denizli Büyükşehir Belediyesi ve devletimizin tüm kurumları seferber oldu. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz hala orada çalışıyor. Her gün orada da iftar ve sahur yemeği veriyoruz” diye konuştu. 19 Nisan Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli’de misafir edeceklerini ifade eden Başkan Zolan, tüm hemşerilerini saat 16.30’da 29 Ekim Bulvarı’na beklediklerini söyledi. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Zolan, tüm vatandaşlara şeker tadında bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

TÜM HABERLER