© Haber Acıpayam 2022

Denizli Tekden tarım ve hayvancılık sektörüne sağlık hizmeti verdi

Denizli’de tarım ve hayvancılık sektörünün sağlık sponsoru her yıl olduğu gibi Özel Denizli Tekden Hastanesi oldu. Tam donanımlı ambulans ve sağlık çalışanları ile soruların yakından cevaplandığını belirten Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, “Sağlık sektörü olarak pandemi de, deprem de tüm zorlu şartlarda milletimizin yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Özel Denizli Tekden Hastanesi, birçok faaliyette vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu çerçevede her yıl düzenlenen fuarda bu senede yer alan Tekden Hastanesi, tam donanımlı bir şekilde sağlığa dair yükü almış durumda. Aynı zamanda fuar alanında sağlık sorunları konusunda da çalışmalarına devam eden Tekden Hastanesi, akılda kalan soru işaretlerini de yanıtlayarak hizmetini sürdürmeye devam ediyor. Fuarda bulunan sağlık stantlarıyla ile birlikte açıklamalarda bulunan Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, “Denizlimiz’de 18.’si düzenlenen fuarda her yıl olduğu gibi bu yılda Tekden Hastanemiz, tam donanımlı ambulansı ve sağlık stantıyla fuarda yerini alarak katılımcılardan büyük ilgi gördü ve görmeye de devam etmektedir. Sağlık standımızda check-up hakkında bilgilendirme hizmeti de veriyoruz. Sağlık çalışanı arkadaşlarımız gelen ziyaretçilerimizin soruları ve sorunlarıyla yakından ilgileniyor” dedi.

“Zor şartlarda daima milletimizin yanındayız”
Standı ziyaret eden Denizli protokolüne, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve tüm ziyaretçilere teşekkür eden Cemal Işık, “Sağlık sektörü olarak pandemi de, deprem de tüm zorlu şartlarda milletimizin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Standımızı ziyaret edenlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER