© Haber Acıpayam 2022

Denizli, Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda serinliyor

Denizlililerin sosyal hayatına renk getirip doğa ile güzel vakit geçirmelerine imkan sağlayan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, aşırı sıcak bugünlerde vatandaşların imdadına yetişiyor. 1500 metre rakıma teleferik ile çıkan misafirler temiz ve serin havanın keyfini çıkartıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2015 yılında hizmete aldığı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası,aşırı sıcak bugünlerde serinlemek, eşsiz doğasında sevdikleriyle güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşların imdadına yetişiyor. Aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlar Denizli Teleferik ile ilk olarak üst istasyona daha sonra ise eşine az rastlanan manzara eşliğinde Bağbaşı Yaylası'na çıkıyor. Yaklaşık 1500 metre rakımdaki doğa harikası yaylada gönüllerince zaman geçiren vatandaşlar bungalov evlerde konaklama imkanıda bulabiliyor. Temiz ve serin yayla havası alan vatandaşlarsevdikleriyle beraber yöresel tatların da keyfini çıkarabiliyor. Türkiye'de yayla turizminin merkezlerinden biri olan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, özellikle şehir dışından gelen misafirlerin de uğrak noktalarından biri oldu.

 

Yayla turizminin merkezi

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nıbugüne kadar sadece Denizli’den değil yurtiçi ve yurtdışından da milyonlarca kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Doğal güzellikleri, temiz ve serin havası ile yazın sıcaktan bulanların adresi olan Bağbaşı Yaylası’nın kışın da kar görmek isteyenlerin tercihi olduğunu kaydeden Başkan Zolan, tesisin yayla turizminin merkezlerinden biri olduğunu belirtti. Tüm hemşehrilerine aşırı sıcak bugünlerde Denizli Teleferik ve Bağbası Yaylası’nda serinlemeyi ve sevdikleriyle güzel vakit geçirmeyi öneren Başkan Zolan, tesisin Denizli’ye kazandırdıkları en güzel eserlerden biri olduğunu vurguladı

İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER