Denizli Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı
ACIPAYAM Denizli Valiliği, Vali Ali Fuat Atik ve Özel Kalem Müdürünün adını kullanılarak para talep eden dolandırıcılara itibar edilmemesi uyarısı yaptı.
Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, Vali Ali Fuat Atik ve Özel Kalem Müdürünün adını kullanılarak iş insanları ve hayırsever vatandaşlarımızın ev, iş veya cep telefonlarından arandıkları, tekerlekli sandalye ve buna benzer maddi yardım talep ederek dolandırıcılık teşebbüslerinde bulundukları tespit edildiği belirtildi. Telefonla arayarak maddi yardım talep edenlere itibar edilmemesi uyarısında bulundu.
Açıklamada, “Denizli Valiliğinin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımız, iş insanlarımız ve esnafımızdan; telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi veya yöntemi bulunmamaktadır. Valiliğimizin ve herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon vb. yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, tedbir amaçlı olarak da böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın Emniyet Müdürlüğü veya Jandarma Komutanlığı'na ihbarda bulunulması önemle rica olunur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
İlginizi Çekebilir
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.