© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de 11 yurt 12 bin 394 öğrencinin evi oldu

enizli’de 11 öğrenci yurdunda 12 bin 394 yatak kapasitesiyle hizmet veren Yükseköğrenim Öğrenci Yurtlarında uyum programı kapsamında iletişim toplantıları başladı.


Üniversitelerde yeni eğitim öğretim döneminin başlamasının ardından bir ay geçti. Yaklaşan vizeler öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı kız ve erkek yurtlarında iletişim toplantıları yapılıyor.
Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek Pamukkale Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerin kaldıkları Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Denizli’de 11 öğrenci yurdundan Denizli il merkezinde 6 yurt ile Buldan, Çivril, Honaz, Bekilli ve Tavas ilçelerinde hizmet veren 5 öğrenci yurdu bulunuyor. Bu yurtlara tercih yapan 12 bin 394 öğrenci, ilk başvurularında yerleşti ve hiçbiri açıkta kalmadı.

Yurtlara yakın markaj
Yurtları tek tek ziyaret eden Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman yemekhane ve kurs alanlarında öğrencilerle biraraya gelerek sohbet etti. Yemekhane ve kantin alanlarında incelemelerde bulunan İlman, gıda içerikleri, hijyen kuralları ve yemek hizmetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı, beslenme hizmetinin yüksek kalite standartlarında sürdürülmesinin talimatını verdi.

“Yurtlarımızda her bir öğrencinin sorumluluğunu taşıyoruz”
İletişim Toplantılarına beraberinde Hizmet, Yurt ve Şube Müdürleri ile katılan Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, öğrencilerin soru, talep ve önerilerini dinledi. Toplantıda yurtlarda kalan her bir öğrencinin kendilerine emanet olduğunu ve bunun sorumluluğunu taşıdıklarını belirten İlman, şu ifadelere yer verdi:
“Yurtlarımız her zaman gençlerimizin ve milletimizin hizmetindedir. Pandemi ve deprem dönemlerinde vatandaşlarımıza hizmet veren yurtlarımız eğitim yılı başında gerçek sahipleri olan gençlerimize kapılarını açtı. Gençlerimiz bizim umudumuz ve geleceğimizdir. Sağlıklı ve güvenli bir ortamda barınmaları, beslenmeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile geleceğe hazırlanmaları önceliklerimiz arasındadır. Onlardan milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak çok çalışmalarını istiyor; üretimde, bilimde, sanayide ve teknolojide milletimizin gurur duyacağı başarılarla Türkiye Cumhuriyeti’ni her alanda başarıyla temsil etmelerini diliyoruz”

İlginizi Çekebilir

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

TÜM HABERLER