DENİZLİ’DE 23 NİSAN COŞKUSU BAŞLADI
ACIPAYAMBüyükşehirÇocuk Korosu’ndan muhteşem konserBüyüklere taş çıkarttılarDenizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında özel bir konser verdi. Muhteşem geceye katılanlar unutulmaz bir performans izlerken birbirinden yetenekli çocuklar adeta büyüklere taş çıkarttı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına düzenlediği birbirinden güzel etkinliklerle başladı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası, muhteşem performansı ile büyük beğeni topladı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Marım, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Koro Şefi Görkem Karagün eşliğinde gerçekleşen konserde sahne alan çocuklar söyledikleri birbirinden güzel şarkı ve türkülerle büyüklere adeta taş çıkarttı. Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası’nın muhteşem performansına tanıklık eden davetliler de hep birlikte şarkı ve marşlara eşlik ederek 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadı.
“Yatırımların en büyüğü insana yatırımdır”
Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Marım gecenin sonunda konsere katılan herkese teşekkür ederek, bu özel programa emek veren başta çocuklar olmak üzere herkesi tebrik etti. Ailelere de teşekkür eden Marım, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun şehir dışı programı nedeniyle konsere katılamadığını ifade ederek, çocuklar ve ailelerin her birini yürekten kutladığını iletti. Marım konuşmasına şöyle devam etti: "Yatırımların en büyüğü insana yatırımdır. Bizler, yolunda yürüdüğümüz, bize ışık tutan, bu cumhuriyeti kuran, gençlerimizin gelecekte yol göstericisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yolculuğumuza devam edeceğiz. Belediyemiz sanata ve kültüre her zaman, her şeyden daha fazla ağırlık verecektir" ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Başkanvekili Marım, konsere katılan çocuklara günün anısına hazırlanan madalyalarını takdim etti.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.
Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor
Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.
Kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabiliyor
Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Kenan Arıcan, ölümlere yol açan kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabildiğini belirtti.
Denizli'nin gizli cenneti Çınaraltı yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu
Denizli'ye 10 kilometre mesafede doğal şelalesi, asırlık taş değirmeni ve bin yıllık astım mağazasıyla yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı haline gelen Çınaraltı Restoran, organik ve yöresel lezzetleriyle doğayla iç içe lezzet şöleni sunuyor.