Denizli'de belediye otobüsünün çarptığı yaşlı adam öldü
ACIPAYAMDenizli’nin Merkezefendi ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adama önce Denizli Büyükşehir Belediyesine ait belediye otobüsü ardından ise başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 3 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.
Kaza, Merkezefendi ilçesi Albayrak Meydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Kadir Keyik’e (80), seyir halindeki henüz plakası belirlenemeyen Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait belediye otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kadir Keyik yola savruldu. Ardından ise Kadir Keyik’e seyir halindeki henüz plakası belirlenemeyen başka araç çarptı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Bölgeye gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Kadir Keyik’e olay yerinde ilk müdahalelerin ardından ambulans ile hastaneye sevk etti. Hastanede yoğun bakıma alınan Kadir Keyik, 3 gün süren yaşam mücadelesini ardından doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Kadir Keyik’in vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğarken cenazesi Babadağ ilçesi Kelleci Mahallesi'nde defin edileceği belirtildi.
Kazayla ilgili olarak hem otobüs şoförü hem de aracın sürücüsü hakkında adli işlem başlatılırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.