© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de 'Benim Mahallem' projesi devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem projesi çerçevesinde kadınlarla buluşan Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlar için tüm imkanlarını seferber ettiklerini vurguladı, "Sağlıklı ve mutlu şehir Denizli'miz için hep birlikte gayret ediyoruz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin düzenlediği sağlıklı beslenme eğitiminde kadınlarla buluştu. Kent Konseyi’nde Benim Mahallem projesi çerçevesinde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ile Kadın Meclisi üyeleri ve Aktepe Mahallesi sakini kadınlar katıldı. Diyetisyen Dilara Sevde Uzunoğlu sağlıklı beslenme hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, merak edilen konulara açıklık getirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gerçekleştirilen eğitimden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

“Sizler bizim için çok değerlisiniz”
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi olarak vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda gece gündüz demeden gayret ettiklerini ifade eden Başkan Zolan, “Sizlerin arzu ettiği her şey için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sağlıklı ve mutlu şehir Denizli'miz için hep birlikte gayret ediyoruz” dedi. Konuşmanın ardından programa katılan kadınlarla bir süre sohbet eden Başkan Osman Zolan, merak edilen soruları yanıtladı, istek ve önerileri dinledi.

İlginizi Çekebilir

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER