Denizli'de trafik kazası: 3 yaralı
ACIPAYAMDenizli'nin Pamukkale ilçesinde kontrolden çıkan otomobil kaldırımı aşıp, ağaca çarparak durabildi. Meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Pamukkale ilçesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde meydana geldi. Antalya istikametine gitmekte olan 20 AJM 51 plakalı otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırımı aşan otomobil ağaca çarparak durabildi. Otomobil, kaldırım ile yol arasında yarı asılı şekilde kaldı. Olayı gören diğer sürücüler ise polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobildeki yaralıları yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk etti.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.