© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de traktörle karda TrakSky keyfi

Denizli’de bir grup genç traktörün arkasına bağladıkları iple karda traksky yöntemiyle sörf yaptı. Karın keyfini çıkarmak için “TrakSky” adını verdikleri bir icat ile çok keyifli dakikalar yaşayan gençler o anları ise cep telefonlarıyla görüntüledi.

Kar yağışının etkili olduğu Denizli’de vatandaşlar bu zamanın tadını çıkarmak için çeşitli yöntemler bulmayı sürdürüyor. Denizli’de 5 gündür aralıksız yağan kar yağışı kimileri için çile olurken kimilerine ise eğlence oldu. Denizli’nin Çal İlçesi, Develler Mahallesinde ikamet eden bir grup genç, kar keyfini yaşamak için bir adım attı ve bu bir anda trend oldu. “TrakSky” adını verdikleri bir icat ile çok keyifli dakikalar yaşayan gençler, bunun için sadece mazot parası harcadı. Eski çıkma traktör lastiklerini birbirine bağlayan gençler bunu daha sonra bir traktöre bağladı. 6 kişinin aynı anda eğlenebileceği bir tasarım da ortaya çıkmış oldu. Traktör karda sağa sola döndükçe çığlık çığlığa heyecanlı bir eğlence de başlamış oldu.

Bu eğlenceli süreçte ilk lastikten aşağıya düşen kişi diğer arkadaşlarına hem çay ısmarlamak zorunda kaldı hem de mazot parasını ödedi. Bu basit ama eğlenceli buluş deniz kenarlarında bulunan “banana veya hamburger” adlı eğlenceyi akla getirdi. TrakSky bir anda Çal ilçesinde trend oldu. Hatta mahallede kısa mesafeli yolculuklar bile bu şekilde yapılmaya başlandı. Yaklaşık 50 metre bağladıkları iple karlı yollarda kayan gençler o anları cep telefonları ile kayıt altına aldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER