Denizli’deki kazada hayatını kaybeden aile Burdur’da toprağa verildi
ACIPAYAMDenizli'nin Serinhisar ilçesinde dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3'ü aynı aileden 4 kişi, memleketleri Burdur’un Gölhisar ilçesinde toprağa verildi.
Burdur'un Gölhisar ilçesinden yeğeni Gülsüm Topçu ve çocuklarını Denizli'ye götürmek için alan H.G.'nin kullandığı 20 PS 492 plakalı otomobil, Denizli-Muğla yolu Pınarcık Mahallesi Şükrü Tahmaz Sokak'ta şarampole uçmuştu. Kazada otomobil sürücüsü H.G.'nin eşi Nihal Güler, yeğeni Gülsüm Topçu ve Gülsüm Topçu'nun çocukları Mustafa Selim Topçu ile Hatice Sera Topçu hayatını kaybederken, ağır yaralanan sürücü H.G. ile R.G. ve E.N.G. ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmıştı. Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Yeşildere köyüne getirilen cenazeler, buradaki evlerinde helallik alındıktan sonra cenaze namazı için köy meydanına götürüldü. Yaklaşık bin kişinin katıldığı törende Nihal Güler, Gülsüm Topçu, çocukları Mustafa Selim Topçu ve Hatice Sera Topçu, köy meydanında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında köy mezarlığına defnedildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.