© Haber Acıpayam 2022

Denizli’nin iki büyük markası yeni sezonda da yola birlikte devam edecek

 Denizli’nin tek kadın futbol takımı Horozkent Spor Kulübü ile Denizli’nin en büyük özel hastanelerinden Özel Cerrahi Hastanesi güç birliğine 2020-2021 sezonunda da devam ediyor.
Şehrin iki büyük markası geride kalan sezonunun başında işbirliğine gitmişti. Horozkent ve Cerrahi, yeni sezon için sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Horozkent Spor Kulübünün Kulüp Binasındaki imza töreninde Kulüp Başkanı Kamil Karabuğa, Başkan Yardımcısı Abdülbaki Aras ile Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Zeliha Şit hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Horozkent Spor Kulübü Başkanı Kamil Karabuğa, yeni dönemde de bir arada olmak, güç birliğine devam etmenin önemine dikkat çekti. Karabuğa, “Futbol için sağlık çok önemli. Özel Denizli Cerrahi Hastanesi deneyimli kadrosuyla geçen sezon boyunca sürekli bizim yanımızdaydı. Kızlarımızın sağlık açısından yaşadığı zorılu dönemlerde bize fazlasıyla destek oldular. Yeni dönemde de aynı güç birliğine devam edeceğiz. Önemli bir iş birliği yapıyoruz. Denizli için örnek teşkil ediyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Zeliha Şit ise, iş birliğinin önemine dikkat çekti. Şit, “Cerrahi Hastanesi her zaman sporu ve sporcuyu desteklemiş, sporcu sağlığı için doktorları ve sağlık personelleri ile önemli çalışmalara imza atmıştır. Denizli'de önemli başarılara imza atmış sporcularımızın sağlığı bizim için çok önemli. Aynı zamanda Denizlispor’un da sağlık sponsoruyuz. Horozkent, bizim için çok özel bir işbirliği. Denizli’nin tek kadın futbol takımı ile sponsorluk anlaşmamızı 1 sezon daha uzatıyoruz. Bugün atacağımız imza ile 2020-2021 sezonunda güç birliğimize devam edeceğiz. Kızlarımızın sağlıkları yeniden bize ve deneyimli hekim kadromuza emanet olacak” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER