© Haber Acıpayam 2022

Denizli’nin kültür ve sanat hayatı renklenmeye devam ediyor

Yaz konserleri ile 2 müzik şöleni daha Denizli Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği konser, tiyatro,bando gösterileri ve yaz sinema günleri gibi etkinliklere kentin kültür ve hayatını renklendirmeye devam ediyor. Denizli’nin farklı noktaları ile ilçelerinde birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılarla yaz konserleri veren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar için 2 müzik şöleni daha sunacak.

Sosyal ve kültürel belediyecilikte yeni dönemde birçok başarılı çalışmaya imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi,  yaz sinema günleri, tiyatro, bando gösterileri ve konserler başta olmak üzere kentin kültür ve sanat hayatını renklendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yaz boyunca ilçelerde ve kentin farklı noktalarında yaz konserleri düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlar için 2 müzik şöleni daha sunacak. Yaz konserleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçısı Ahmet Algün 16 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de İncilipınar Parkı, Konservatuvar Şube Müdürü Hakan Eyiden ise 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de Adalet Parkı’nda sahne alacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek konserlere tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

 

Yaz konserleri 14 Eylül’e kadar sürecek

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının kent merkezi ve ilçelerde düzenleyeceği yaz konserleri 14 Eylül’e dek sürecek.

 

16 Ağustos 2024

AHMET ALGÜN

İNCİLİPINAR PARKI

17 Ağustos 2024

HAKAN EYİDEN

ADALET PARKI

20 Ağustos 2024

SADİ CESUROĞLU

BABADAĞ - ÇARŞI MEYDANI

21 Ağustos 2024

İSMAİL BARKAN

BOZKURT - SEBZE PAZARI

22 Ağustos 2024

IŞIL KOÇ

ÇAL
Mesire Alanı (Devlet Hastanesi Üstü)

23 Ağustos 2024

IŞIL KOÇ

İNCİLİPINAR PARKI

25 Ağustos 2024

AHMET NURİ ÇAĞDAŞ

ÇARDAK -CUMHURİYET MEYDANI

27 Ağustos 2024

SADİ CESUROĞLU

BEYAĞAÇ -
15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ MEYDANI

31 Ağustos 2024

AHMET ALGÜN

TAVAS - BAĞLAR MESİRELİK ALANI- AMFİ

1 Eylül 2024

HAKAN EYİDEN

HONAZ - ÇARŞI MEYDANI

2 Eylül 2024

İSMAİL BARKAN

SERİNHİSAR - ÇAMLIK AİLE PARKI

6 Eylül 2024

SADİ CESUROĞLU

İNCİLİPINAR PARKI

7 Eylül 2024

AHMET NURİ ÇAĞDAŞ ( TSM KORO )

ADALET PARKI

9 Eylül 2024

AHMET NURİ ÇAĞDAŞ

SARAYKÖY -ATATÜRK PARKI

10 Eylül 2024

AHMET ALGÜN

KALE - EFELER PARKI

11 Eylül 2024

HAKAN EYİDEN

DELİKLİÇINAR MEYDANI

13 Eylül 2024

AHMET ALGÜN

İNCİLİPINAR PARKI

14 Eylül 2024

KENT ORKESTRASI

DELİKLİÇINAR MEYDANI

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER