Denizli'yi gururlandırdılar
ACIPAYAMDenizli'yi gururlandırdılar / Büyükşehir sporcularından Başkan Zolan'a ziyaretYurt içi ve yurt dışında düzenlenen şampiyonalarda Denizli ve Türkiye'yi başarıyla temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcuları Başkan Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, sporcuların başarılarının kendisini ve Denizli'yi gururlandırdığını kaydet
Denizli'yi gururlandırdılar
Büyükşehir sporcularından Başkan Zolan'a ziyaret
Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen şampiyonalarda Denizli ve Türkiye'yi başarıyla temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcuları Başkan Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, sporcuların başarılarının kendisini ve Denizli'yi gururlandırdığını kaydetti.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli ve Türkiye'yi yurt içi ve yurt dışında düzenlenen müsabakalarda başarıyla temsil eden Büyükşehir Belediyespor sporcularını kabul etti. Kabule, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Teke, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, sporcular ve teknik heyet katıldı. Kulüp Başkanı Mehmet Teke, Büyükşehir Belediyespor'un birçok farklı branşta başarılı dereceler almaya devam ettiğini anlattı. Sporcuların çok çalışkan ve azimli olduğunu belirten Kulüp Başkanı Teke, desteklerinden dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkür ederek, başarılarına yenilerini eklemeye devam edeceklerini ifade etti.
"Bu başarılar örnek olacak"
Başkan Osman Zolan ise, yönetim, sporcular ve tüm teknik ekibi tebrik ederek, söz konusu başarıların kendisini ve tüm Denizli'yi gururlandırdığını söyledi. Özellikle çocukların ve gençlerin istedikleri dalda spor yapabilmesi için çok büyük fedakarlıklar yaptıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, "Gelecek nesillere sunduğumuz bu imkanların başarıyla taçlanması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bu başarılar birçok kardeşimize de örnek olacak onlara yol gösterecek. İnşallah birlikte çok daha güzel işlerin altına imza atacağız. Emek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum."
Sporcular ve dereceleri
- Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı'ndan Kayra Akdemir, İstanbul'da düzenlenen Turkcell Türkiye U-16 Salon Atletizm Şampiyonası’nda uzun atlamada 6.02 metre derecesiyle Türkiye 2’ncisi oldu.
- Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Okçuluk Takımı'ndan Halil Uz Samsun’da yapılan Ases Minikler Salon Kupası 9-10 yaş klasik yay erkekler kategorisinde 92 sporcu arasından Türkiye 3’ncüsü oldu.
- Antalya'da düzenlenen Uluslararası Ümitler Avrupa Judo Kupası ve Nazım Canca Uluslararası Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda milli takımda da yer alan Denizli Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları kendi sıkletlerinde müsabakalara katıldı. Müsabakalarda Ayşenaz Özdemir 40 kg bayanlarda Ümitler Avrupa Kupası 3.’sü, Ceylin Orhan 44 kg bayanlarda Avrupa Kupası 7.’si, Reyhan Oğuz 52 kg bayanlarda Avrupa Kupası 3.’sü
ve Nazlı Çoban 57 kg bayanlarda Avrupa Kupası 5.’si oldu.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.