© Haber Acıpayam 2022

En büyük mutluluğu gazete ve dergiler

Denizli’nin Çivril ilçesinde dağlarda hayvan otlatan 30 yaşındaki engelli çoban, zabıtanın hediye ettiği gazete, kitap ve dergilerle zaman geçiriyor.

Çivril’in Aşağıçapak mahallesinde yaşayan ve ailesine ait hayvanlara çobanlık yapan Fatih Yıldırım’ın tek eğlencesi eski kitap, gazete ve dergi resimlerine bakmak. Fatih Yıldırım’ın dergi ve gazete ihtiyacını Çivril Belediye Zabıta ekipleri tedarik ediyor. 3 aylık periyotlar halinde Fatih Yıldırımı ziyaret eden zabıta ekipleri, Yıldırım’a topladıkları gazete ve dergiler ile ihtiyacı olan eşyaları teslim ediyorlar.

Küçükken geçirdiği ateşli bir hastalık yüzünden konuşamayan ve okuma yazması olmayan Fatih Yıldırım, yaylada çobanlık yaparak ailesine yardımcı oluyor. Ailesine ait hayvanları her gün yaylaya çıkaran ve akşama kadar otlatan Fatih Yıldırım, zabıtanın getirdiği kitap ve dergilerdeki fotoğraf ve resimlere bakarak mutlu oluyor. Fatih’i sürekli kontrol ettiklerini ve istediği dergi ve gazeteleri götürdüklerini belirten zabıta ekipleri, “Mahalle denetimler sırasında Fatih’in istediği dergi ve kitapları hayvan otlattığı meraya götürüp teslim ediyoruz. Fatih biz bir daha getirinceye kadar o gazete ve dergilerdeki resimlere bakarak günlerini geçiriyor” dediler.

İlginizi Çekebilir

Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir

Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

TÜM HABERLER