© Haber Acıpayam 2022

Eski ilaç mümessili binlerce uyuşturucu hap ile yakalandı

 Denizli’de jandarma ekipleri, yeşil reçete ile satılan ve uyuşturucu özelliği bulunan Galara isimli sentetik hapın kente getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Durdurulan araçtan binlerce hap narkotik köpekleri tarafından bulundu.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, uyuşturucu özelliği bulunan ve yalnızca yeşil reçete ile alınabilinen Galara isimli yüklü miktarda sentetik hapın kente getirileceği bilgisini aldı. Gelen istihbarat bilgileri doğrultusunda Jandarma KOM ekipleri bir süre takibe aldığı aracı il merkezinde durdurdu. Araç içerisinde bulunan 3 şahsı gözaltına aldı. Araç içerisinde bulunan şahıslardan 1’i geçmiş dönemde ilaç mümessilliği yaptığı tespit edildi. Arya ve Arteon isimli Narkotik köpekleri ile yapılan aramalarda ortaya çıkanlar herkesi hayrete düşürdü. Aracın farklı noktalarına gizlenmiş halde 23 bin 408 adet Galara isimli sentetik hap ele geçirildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER