Genç futbolculardan deprem hassasiyeti
ACIPAYAM Denizli U16 Ligi’nde oynanan Akkonakspor-Beşyıldızspor maçında futbolcular, karşılaşmaya Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem nedeniyle duydukları üzüntüyü ifade eden ve depremzedelere destek içeren afiş ile çıktılar.
Misafir takım Beşyıldızspor’un 4-1 kazandığı maç öncesi sosyal mesaj vermek, vatandaşların dikkatini çekmek, depremin verdiği hasarı gidermek için destek isteyen “Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Deprem yaz 1866 AFAD hesabına SMS göndererek ‘Bir SMS Bir Nefes’ kampanyamıza sende katkıda bulunabilirsin” yazılı afiş ile karşılaşmaya çıkan genç yürekler, futbolseverlerden büyük ilgi gördü.
"Sosyal mesaj vermek istedik"
Etkinliği değerlendiren Beşyıldızspor Teknik Sorumlusu Hasan Metin, deprem nedeniyle duyduğu üzüntüyü ifade ederek “Maalesef ülkemiz asrın felaketi olarak nitelendirilen bu depremde çok büyük maddi manevi zarar gördü. Binlerce insanımız hayatını kaybederken çok sayıda insanımız da yaralandı. İnşallah hep birlikte bu felaketin etkilerini üzerimizden atarak ayağa kalkacağız. Beşyıldızspor olarak bizde buna dikkat çekmek istedik. Vatandaşlarımız zaten duyarlı herkes elinden gelen gayreti gösteriyor ancak biz yine de böyle bir faaliyet yapmak sosyal mesaj vermek istedik. İnşallah bizim de toplumsal yardımlaşma ruhunun oluşmasında bir katkımız olmuştur” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.