Gençlik Meclisi’nden Başkan Zolan’a teşekkür
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden ile üniversiteye hazırlanan lise mezunu gençleri ağırladı. Ziyarete Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci de eşlik etti. Gençlik Meclisi’nin çalışmalarına ve etkinliklerine aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Gençlik Meclisi Başkanı Birden, “Lise mezunu arkadaşlarımız üniversiteye hazırlanırken belediye otobüslerinde geçerli Denizli Öğrenci Kartı kullanabilmeleri için Sayın Başkanımıza bir talepte bulunmuştuk. Sizlerde biz gençleri kırmadınız. Liseden mezun olduktan sonra üniversite sınavına hazırlanan arkadaşlarımız mezuniyetinden itibaren 1 eğitim öğretim yılı daha Denizli Öğrenci Kartı kullanabilecek. Bu imkanı bize sağladınız, çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
“Gençlerin önünde engel olmamalı”
Başkan Zolan ise, gençlerin ihtiyaç ve taleplerini karşılamak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, söz konusu talebi inceleyip Meclis’te aldıkları kararla yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Osman Zolan, “Gençlerimiz idealleri peşinde, geleceklerini planlama anlamında tekrar sınava hazırlanmayı arzu ediyor. Onların önlerine engel çıkmaması gerek. Söz konusu kararla 1 eğitim öğretim yılı daha onları öğrenci olarak kabul ediyoruz. Gençlerimize başarılar diliyorum. Her şey gençler için. Bu ülke, gelecek sizin. Bizler de sizlerin taleplerini karşılamamız gerekiyor.Hayırlı olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.