© Haber Acıpayam 2022

GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ SN.MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU'NDAN ACIPAYAM'A MÜJDE

GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ SN.DR.MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU'NDAN  ACIPAYAM'A 2 MÜJDE

Bu akşam saatlerinde Denizli'ye gelen T.C.Gençlik ve Spor Bakanımız  Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis toplantı salonunda ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıda Acıpayam Belediye Başkanımız  Dr.Hulusi Şevkan ve AK Parti İlçe Başkanımız Fikret Gümüş ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek, Acıpayam ile ilgili dosyayı kendisine sundu.

ŞEVKAN: GENÇLİK SPOR MERKEZİ  VE KAPALI SPOR SALONU SÖZÜNÜ ALDIK

Acıpayam'ın spor alanında özellikle güreş, halter, atletizm, voleybol ve futbol dallarında bir çok başarılara imza attığını, ata sporumuz güreşte Bayram Şit,Hasan Güngör, Ahmet Ali Pehlivan gibi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonları yetiştirdiğini ifade eden Başkan Şevkan, ilçe merkezinde bir Gençlik ve Spor Merkezinin eksikliğini Sn.Bakanımıza ilettik.

Ayrıca 2019 Mart ayında yaşanan depreminin ardından mevcut Kapalı Spor Salonumuzun kullanılamaz hale geldiğini buranın yıkılıp,  yerine yeni Kapalı Spor Salonu yapılmasını talep ettik.

Sn.Bakanımız hem Gençlik Spor Merkezi hem de  Kapalı Spor Salonu yapılması konusunda bizlere söz verdi. Kendi şahsım, Belediye çalışma arkadaşlarım ve çok değerli Acıpayam halkım adına Sn.Bakanımız Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Sn.İl Başkanımız Yücel Güngör’e,Grup Başkanvekilimiz Sn.Cahit Özkan’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Osman Zolan’a Milletvekillerimiz Sn.Şahin Tin’e ,Sn. Ahmet Yıldız'a ve Sn. Nilgün Ök’e teşekkürlerimi sunuyorum. Acıpayamımıza hayırlı olsun.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER