© Haber Acıpayam 2022

Geri dönüşüm fabrikasını saran alevler geceyi aydınlattı

Denizli’de bir geri dönüşüm fabrikasını alevler sardı. Geceyi aydınlatan alevlerin yanı sıra dumanlar ise gökyüzünü kapladı.
Yangın, Merkezefendi ilçesi Zafer Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Reşit Güven’e ait bir geri dönüşüm fabrikasında başladı. Çevredeki fabrikanın güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Fabrikayı saran alevlerin yanı sıra oluşan dumanlar ise gökyüzünü kapladı. Dumanlar kentin farklı noktalarında göründü. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu alevler kısa sürede kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları ise halen devam ediyor.
Öte yandan, geri dönüşüm fabrikasında akşam saatlerinde kaynak yapıldığı yangının bu sebeple çıkmış olabileceği belirtildi. Yangının kesin çıkış sebebi ise itfaiye ekipleri tarafından yapılacak incelemenin ardından kesinlik kazanacak.

 

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER