Honaz Tüneli ile yollar kısalacak, Denizli kazanacak
ACIPAYAMBir dizi program ve toplu açılış töreni için 28 Ocak Cumartesi günü Denizli’de olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda saat 13.00’te toplu açılış törenine katılacak. Hükümet, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri yatırımları olmak üzere toplam 232 tesisin açılışını gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’nin trafik yoğunluğunu büyük ölçüde rahatlatacak Honaz Tüneli ve Çevre Yolu’nun da açılış kurdelesini kesecek. Projenin hizmete açılmasıyla İzmir, Aydın ve Pamukkale ile Uşak ve Ankara güzergahındanAntalya ve Muğla istikametine gidecek araçlar Denizli şehir merkezine girmek zorunda kalmayacak.
Ege ve Akdeniz’i birbirine bağlayan Honaz Tüneli ve Çevre Yolu ile seyahat süresi 45 dakikadan 15 dakikaya inecek. Ege’nin en büyüklerinden biri olan 2 bin 640 m’lik tünel ve 32 km’lik çevre yolu zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlayacak.
Denizli için tarihi bir gün
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz Tüneli ve Çevre Yolu’nun kentin “ilk”lerinden olduğunu belirterek, Denizli için çok önemli yatırımlar olduğunu söyledi. Projeye destekleri için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karasimailoğlu ile emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Zolan, “28 Ocak Denizli’miz için tarihi bir gün. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Honaz Tüneli ve Çevre Yolu’nun da içinde bulunduğu 232 tesisin açılışını gerçekleştireceğiz. 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda saat 13.00’te yapacağımız toplu açılış şölenimize tüm hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.