İKİ MAHALLEDE HİZMET ATAĞI
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi tarafından Akalan ve Köke mahallelerine yeni hizmetlerin kazandırılması için gerekli girişimlerin başladığı bildirildi.
Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve teknik ekip ilçeye bağlı Akalan ve Köke mahallelerinde yaptığı inceleme çalışmasıyla ihtiyaçları ve yapılması gerekenleri tespit etti.
Akalan ve Köke mahallelerinde inceleme yapan Şevkan ve beraberindekiler vatandaşlar ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
Mahallelerin ihtiyaçları tespit eden ekip vatandaşlarında istekleri doğrultusunda yapılması gerekenler programa alındı.
Öte yandan bazı vatandaşların uzun zamandan beri dikkat çektiği çöplük alanında inceleme yapan Şevkan, bu bölgede düzenleme yapılması ve gereken önlemlerin alınması konusunda talimat verdi.
Ayrıca Akalan mahallesi Macarlar yolu ve Değirmendere yolunun sıcak asfalt çalışamaları yapılması için gerekli girişimlerin devam ettiğini ifade eden Şevkan, Köke mahallesinde de yol düzenleme çalışmalarının yapılacağını söyledi.
Akalan ve Köke mahallelerine çok güzel hizmetler yapacaklarını işaret eden Şevkan, hizmetlerin ve çalışmaların hızlı bir şekilde kazandırılması için gereken mücadeleye vereceklerini söyledi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı
Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi