© Haber Acıpayam 2022

İLK ALIŞVERİŞ BELEDİYE PERSONELİNDEN

2012 yılından bu yana Acıpayam’da köylülerinin her cuma Salih Tanyeri Caddesi’nde kendi ürettiği ürünlerini satmasına imkan sağlayan ‘Acıpayam Köy Pazarı’ bu günden itibaren Acıpayam Kapalı Pazaryeri’nin 2. katında da Acıpayamlılara hizmet veriyor.

 2012 yılından bu yana Acıpayam’da köylülerinin her cuma Salih Tanyeri Caddesi’nde kendi ürettiği ürünlerini satmasına imkan sağlayan ‘Acıpayam Köy Pazarı’ bu günden itibaren Acıpayam Kapalı Pazaryeri’nin 2. katında da Acıpayamlılara hizmet veriyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın girişimiyle alınan bu karar ile, Acıpayam’ın meşhur salı pazarı ile birlikte, Acıpayam’ın köylerinden gelen vatandaşlar ürettikleri ürünlerini Acıpayamlılarla buluşturuyor.

ACIPAYAMLILARI KÖY PAZARINA DESTEĞE DAVET ETTİ!
 
Başkan Şevkan’da bu gün ilk kez Pazaryeri’nde kurulan Köy Pazarı’nı ziyaret ederek alışveriş yaptı. Ürünlerini satan köylü vatandaşlarla bol kazançlar dileyen başkan Şevkan, Acıpayamlılara da köy pazarından alışveriş yapmaları için çağrıda bulundu.

Daha önce belediye personelleri ile de bir araya gelen Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, personellerinin köy pazarından alışveriş yapması ve destek olması için toplantı gerçekleştirdi.

Köy Pazarına destek için sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Başkan Şevkan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Köylü milletin efendisidir’ sözü ile ‘Köy Pazarımızdan tüm hemşehrilerimizi alışveriş yapmaya bekliyoruz’ notunu paylaştı.

Köy Pazarımız Cuma günü de Salih Tanyeri Caddemizde devam edecek. 

İlginizi Çekebilir

Buldan’da zorlu şartları yangına müdahaleyi güçleştiriyor

Denizli’nin Buldan ilçesinde altıncı gününe giren orman yangınının kontrol altına alınabilmesi için zorlu arazi şartlarına rağmen çalışmalar devam ediyor.

TOMA alevlerle mücadeleye destek verdi

Denizli’de görevli Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), beşinci gününe giren Buldan’daki orman yangınını söndürme çalışmalarında aktif destek verdi.

Orman Genel Müdürü Karacabey: "Yangın güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor"

Denizli’nin Buldan ilçesinde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangına müdahaleler sürüyor. Yangın koordinasyonu için bölgeye gelen Orman Genel Müdürü(OGM) Bekir Karacabey yangına ilişkin verileri paylaştı. OGM Müdürü Karacabey, "1 uçak, 25 helikopter, 151 arazöz, 12 iş makinası, 85 ilk müdahale aracı ve ve 2 bin 120 personel ise yangını kontrol altına almak için çalışmalarımız devam ediyor. Yangının Batı cephesinde büyük oranda ilerlemesini durdurduk. Alevler şuanda güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor" dedi.

Ot temizlemek isterken ormanı yakan 3 şüpheli gözaltına alındı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, besihanenin etrafındaki kuru otları yakarak temizlemek isterken orman yangınına neden oldukları iddia edilen 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Alevlerin arasında kalan mahallede soğutma çalışmaları gece boyunca devam etti

Denizli'de 5 gündür süren yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek Bölmekaya Mahallesi'ne kadar ulaştı ve çevrede tahliyeler yapıldı. Yoğun müdahaleler sonucunda yangın gece saatlerinde mahalle çevresinde kontrol altına alınırken, evlerde hasar oluşmadı.

Alevlerin yaklaştığı Buldan'da hastane tahliye edildi

- Denizli'nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangınında mahallelerde ve hastanelerde tahliye çalışmaları devam ediyor.

TÜM HABERLER