© Haber Acıpayam 2022

İLÇE GEZİLERİNDE SIRA ACIPAYAM'DA

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan 9 Kasım’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak olan temayül yoklamaları çerçevesinde sürdürdüğü ilçe ziyaretleri kapsamında Acıpayam’ı da ziyaret etti.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan 9 Kasım’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak olan temayül yoklamaları çerçevesinde sürdürdüğü ilçe ziyaretleri kapsamında Acıpayam’ı da ziyaret etti. Başkan Zolan kalabalık bir ekiple Acıpayam’a gelerek Ak Parti İlçe Başkanlığında partililerle buluştu. 
Başkan Zolan yaptığı konuşmasında Acıpayam ilçesinden de övgüyle bahsetti. Acıpayam’ın Büyükşehir'in adına yakışan bir ilçe olduğunu belirten Zolan şunları kaydetti: “2002 öncesinde borçlu bir ülkede yaşıyorduk. O zamanlarda vatandaşlarımıza, 'Başka ülkede yasamak ister misiniz?' diye sormuşlar, 100 kişiden 68'i burada yaşamak istememiş. Bu çok üzücü ve acı bir durum." Denizli’nin, Ege Bölgesi'nin vizyon şehri olduğunu ifade eden Başkan ZOLAN , “Hedefimiz dünya kenti yapmak ama bu hedefe sadece il merkezini geliştirerek ulaşamazsınız. Aynı hizmetleri ilçelerimize yaparak ulaşacağız. İlçelerimiz, merkezimizde ne güzellikler varsa hepsinden yararlanacak. Denizli bugün ihracatta sekizinci sırada. Turist sayısında beşinci il. Her yönüyle ilk 10'da olan Denizli, büyükşehir değildi. Bunun nedeni, bir zamanlar siyasette zayıf olmasıydı. Biz bu haksızlığın giderilmesi için mücadele ettik, büyükşehir olduk.

30 MART 2014 YEREL SEÇİMLERİ ÜLKEMİZİN KADERİNİ BELİRLEYECEK
Yapılacak olan seçimler Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin bir göstergesi olacak. Şimdiden başlamamız lazım. Ev ev, köy köy gezerek halkımızı büyükşehiri anlatmamız lazım. Birlik beraberlik için 2023 hedefine ulaşacağız.

KİM ADAY OLURSA OLSUN ARKASINDA DURMAMIZ LAZIM
30 Mart yerel seçimlerinde Acıpayam’da ve diğer ilçelerde kim aday olursa olsun o adayın arkasında kenetlenerek çalışırsak bu seçimlerden zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Bizim rakibimiz kendimiziz. Kendi içimizde birlik ve dayanışma içinde olursak seçimlere rahat gireriz.
 
ZOLAN: BAŞBAKAN ACIPAYAM’DAN MEMNUN AYRILDI
28-29 Eylül 2013 tarihlerinde Denizli’ye gelen Başbakanımız  Denizli ve ilçelerinden memnun ayrıldı.
29 Eylül’de Sarayköy, Tavas, Acıpayam ve Çivril ilçelerini gezdiğinde en memnun ilçe olarak Acıpayam’dan ayrıldığını kendileri bizzat ifade etti.
Başbakanımız Recep TAYYİP ERDOĞAN ,  Acıpayam’da yapılan çalışmalar, Devlet Hastanesi açılışında Acıpayam halkının sevgisi kendisini mutlu ettiğini söyledi.
Zolan ayrıca gittiğim her yerde söylüyorum 4 ilçe gezdik en iyisi Acıpayam’dı. Gösterilen sevgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum dedi.
BU SEVDADA YOLA ÇIKAN TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Seçimlerde şu anda aday adayı olarak giren arkadaşlarıma, adaylar belirlendikten sonra seçime girecek olan arkadaşlarıma da sonsuz başarılar diliyorum. Yolumuz açık olsun.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER