© Haber Acıpayam 2022

İSTİKLAL MARŞIMIZIN 93. YIL DÖNÜMÜ ACIPAYAM'DA KUTLANDI

12 Mart İstiklal Marşı’ nın kabulünün 93. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan program, Acıpayam Talip Özkan Konferans salonunda kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımı ile gerçekleşti.

 Programa Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Garnizon Komutanı İsmail güdül , İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK , , Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, , Siyasi Parti Temsilcileri ile Okul Müdürleri, Daire, Kurum Amirleri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başladı. Acıpayam Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri tarafından oratoryo sergilendi.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Okullar arasında düzenlenen günün anlam ve önemiyle ilgili olarak şiir, resim, müzik ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.








İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER