© Haber Acıpayam 2022

İTFAİYEDEN EV HANIMLARINA YANGIN EĞİTİMİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, ev hanımlarına yangın eğitimi verdi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, ev hanımlarına yangın eğitimi verdi. 
Eğitim programları kapsamında Bereketli Mahallesi’ne giden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şubesi ekipleri, mahalle muhtarlığı ile yaptıkları çalışmayla, Bereketli Mahallesi’nde yaşayan ev hanımlarına yangın eğitimi verdi. Muhtarlık binası önünde bir araya gelen ev hanımlarına ilk olarak evlerde çıkan yangınlar ve türleri hakkında bilgi aktarıldı. 
Birçok yangının evlerde çıktığını ve küçük yangınların büyük hasarlar oluşmadan kontrol altına alınabildiğini belirten eğitmenler, yangınlar konusunda ev hanımlarının bilgi sahibi olması gerektiğini vurgularken, olası bir yangında yapılması gerekenleri anlattılar.
Eğitimde muhtarlık binası önünde bir tüp yakılırken, ev hanımları ellerindeki yangın tüpleriyle yangına müdahale etti. 

İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER