© Haber Acıpayam 2022

İçişleri Bakanlığı'ndan Büyükşehir İtfaiye'ye teşekkür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da yaşanan depremin hemen ardından deprem bölgesinde arama-kurtarma faaliyetlerine katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine Teşekkür Belgesi gönderdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Büyükşehir İtfaiye’ye teşekkür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ’da yaşanan depremin hemen ardından deprem bölgesinde arama-kurtarma faaliyetlerine katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine Teşekkür Belgesi gönderdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 Ocak 2020’de Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede arama-kurtarma faaliyetlerine katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine, Teşekkür Belgesi gönderdi. Arama-kurtarma görevine katılan 6 itfaiye personeline teşekkür belgeleri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu adına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı ve görevli itfaiye personellerinin katıldığı takdim töreninde konuşan Başkan Osman Zolan, hızlı bir şekilde deprem bölgesine ulaşarak arama-kurtarma faaliyetlerine katılan itfaiye personeline teşekkür etti.

 “Denizlimizin güzelliği ve zenginliği”

İtfaiye araç-gereç ve personel bakımından Türkiye'nin en önde gelen belediyeleri arasında olduklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, sadece Denizli’de değil, talep gelen birçok ilde de çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Başkan Zolan,"Bu Denizlimizin güzelliği ve zenginliğidir. Her çağırılan yere koşuyoruz. Sizlere yaptığınız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Elazığ’da meydana gelen depremde vatandaşlarımızın imdadına koştunuz. Bu çalışmalarınızdan dolayı da Sayın Bakanımız Süleyman Soylu Bey tarafından sizlere Teşekkür Belgesi geldi. Allah’ım sizlere güç, kuvvet versin, başarılar diliyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

TÜM HABERLER