© Haber Acıpayam 2022

Kadın Meclisi eğitim çalışmalarına devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi eğitim çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Benim Mahallem projesi kapsamında Zeytinköy Mahallesi sakini kadınlarasağlıklı beslenmeve doğru ilaç kullanımı eğitimi verildi. Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’nda gerçekleşen programa Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Zeytinköy Mahalle Muhtarı Serkan Kar ve davetliler katıldı. Diyetisyen Dilara Sevde Uzunoğlu sağlıklı beslenme hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, Eczacı Suna Özmutaf da doğru ilaç kullanımı konusunda merak edilen konulara açıklık getirdi. Kent Konseyi Başkanı Değirmenci burada yaptığı konuşmada, herkesin günlük yaşantısında kullanabileceği hayati bilgileri içeren bir eğitim çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek, “Diyetisyen ve eczacı arkadaşımız gündelik hayatta hem kendimizin hem de ailemizin işine yarayacak tabiri caizse hap bilgiler verdiler. Bende istifade ettim iyi ki gelmişiz” ifadelerini kullandı.

 

“Kadınlar bizim en değerli varlıklarımız”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi olarak kadınlara yönelik pek çok önemli hizmet ve projeyi gerçekleştirdiklerini anlatan Değirmenci, “Sizin aldığınız eğitim bizim için çok önemli. Kadınlar bizim en değerli varlıklarımız. Bir evde, ailede kadın sağlıklıysa, huzurluysa, mutluysa o evde sağlık olur, huzur olur. Sağlıklı bir gelecek için dinini, bayrağını, vatanını seven nesiller yetiştirmek sizlere bağlı. Ama bunun için öncelikli olarak sizin sağlıklı, dirençli olmanız gerekiyor. Sizler için ne yapsak azdır” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER