© Haber Acıpayam 2022

Kayak kazasında vefat eden Astsbuay törenle uğurlandı

Erzincan'da kayak yaparken sırada geçirdiği kaza nedeniyle ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Astsubay Çavuş Muharrem Abban, memleketi Denizli'de askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, 25 Ocak Cumartesi günü öğle saatlerinde Erzincan'da meydana geldi. Hobi olarak profesyonel kayak yapan Muharrem Abban (23), arkadaşlarıyla birlikte kayak yaptığı sırasında talihsiz kaza sonucu genç astsubay ağır yaralandı. 26 Ocak 2002 doğumlu olan ve 23. yaşına girmesi beklenen Abban, kaza ihbarıyla bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Abban, tüm çabalara rağmen aynı gece saatlerinde hayatını kaybetti. Erzincan'da görev arkadaşları tarafından düzenlenen törenle memleketi Denizli'ye uğurlanan Muharrem Abban'ın cenazesi bugün Hilal Camii'nde törenle son yolculuğuna uğurlandı. Genç astsubayın cenaze törenine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 11 Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Piyade Albay Ertan Davi, İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Erzincan 3. Ordu Komutanlığı'nda görev yapan Astsubay Çavuş Muharrem Abban'ın görev arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı. Hilal Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından astsubayın naaşı Çakmak Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze töreninde hayatını kaybeden genç astsubayın babası Mustafa Abban, annesi Çiğdem, kız kardeşi Merve Abban gözyaşlarına hakim olamadı. Muharrem Abban'ın Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan anne Çiğdem Abban'ı yakınlarının teselli etmeye çalıştığı görüldü.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER