© Haber Acıpayam 2022

Kayıp emekli uzman çavuş boş arazide ölü olarak bulundu

 Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde kayıp olarak aranan emekli uzman çavuş, boş arazide ölü olarak bulundu.

Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Merkez Efendi Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde yola yakın boş arazide gezen vatandaş, elinde silah olan yüzü kanlı birini hareketsiz görerek ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden sağlık görevlileri, başından vurulmuş halde olan adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Güvenlik güçleri yaptığı çalışmada ölen kişinin bir süredir kayıp olarak aranan emekli uzman çavuş Bayram Erdoğan olduğunu tespit etti.

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede detaylı çalışmalar yaparak inceleme gerçekleştirdi. Acı haberi alan yakınları ise olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı. Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda 2 çocuğu olduğu öğrenilen emekli uzman çavuşun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER