© Haber Acıpayam 2022

Kaynak makinesinden sıçrayan kıvılcım yangına neden oldu

Denizli’de ormanlık alanın içinde bağ evi bulunan bir vatandaş kaynak yaparken, kıvılcımların etkisiyle yangın meydana geldi. Bölgeye sevk edilen ekipleri alevler, ormanlık alana sıçramadan kontrol altına aldı.

Yangın, Pamukkale ilçesi Tekkeköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; ormanlık alanın içinde bağ evi olan bir vatandaş kaynak yaparken, kaynaktan çıkan kıvılcımlar alanda bulunan kuru otlara sıçradı. Hızla yayılan yangın bölgede bulunan hurdalara tutuşturdu. Vatandaşın kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştığı yangın hızla büyüdü. Ardından durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye orman, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.
Bölgeye gelen orman ve itfaiye ekipleri, bahçede çıkan yangının ormana sıçramaması için yoğun çalışma başlattı. Ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınan yangın için soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangında yaralanan veya hayatını kaybeden olmadığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER