© Haber Acıpayam 2022

Kent Konseyi eğitim çalışmalarını sürdürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi eğitim çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Benim Mahallem projesi kapsamında Sümer Mahallesi sakini kadınlarasağlıklı beslenme eğitimi verildi. Mükerrem-Mehmet Eke Ortaokulu’nda gerçekleşen programa Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve davetliler katıldı. Diyetisyen Dilara Sevde Uzunoğlu sağlıklı beslenme hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, Eczacı Suna Özmutaf da bağışıklık sistemi destekleyicileri konusunda merak edilen konulara açıklık getirdi. Kent Konseyi Başkanı Değirmenci burada yaptığı konuşmada, Denizli’de yaşayan herkesin yaşam kalitesinin artırılması konusunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı’nda yaz boyunca hanım kardeşlerimizle bir araya gelmiştik, bizlerde ‘sizlere ziyarete geleceğiz’ demiştik” ifadelerini kullandı.

 

Kadınlar bizim gözbebeğimizdir…

 

Bu kapsamda ilk programıSümer Mahallesi’nde gerçekleştirdiklerini anlatan Değirmenci, “Hanımefendiler bizim baş tacımız, kadınlar bizim gözbebeğimizdir” dedi. Kadın Meclisi’nin eğitim ve sağlık taramalarına devam edeceğini söyleyen Değirmenci, “Sizlerin hayatını kolaylaştıracak, karşılaşabileceğiniz problemlerle nasıl baş edeceğinizi öğrenmeye yönelik seminerlerimiz devam ediyor. Katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER