© Haber Acıpayam 2022

Müdür Ekici, ilk defa atanan eğitim kurumu yöneticileriyle bir araya geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, ilk defa okul müdür, müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı kadrolarına atanan eğitim yöneticileri ile bir araya geldi.

Denizli’de ilk defa okul müdür, müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı kadrolarına atanan eğitim yöneticiler ile İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici toplantı gerçekleştirdi. Merkezefendi Bereketler İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Müdür Ekici, “Eğitim kurumlarımız siz değerli yöneticilerimizle gücüne güç kattı. Yeni görevleriniz hayırlı uğurlu olsun. Salgın döneminde 1.5 ile 2 yıldır çok farklı bir süreçten geçtik. Denizli olarak bu süreci değerli öğretmen ve idarecilerimizle birlikte başarılı bir şekilde yönettik. Geçtiğimiz 6 Eylül tarihi itibariyle de Sayın Bakanımızın tensipleri ve ilimizde valimizin himayelerinde yeni eğitim-öğretim yılına yüz yüze eğitimle başladık” ifadelerini kullandı.

“20 bine yakın öğretmen, yönetici ve çalışanıyla bizler büyük bir aileyiz”
Okulları tedbriler kapsamında başarılı bir şekilde devam ettireceklerini belirten Müdür Ekici, “Yeni eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitim hazırlık aşamasında 694 resmi okulumuzun tümü Okulum Temiz Belgesi’ni almaya hak kazandı. Okullarımızda salgın tedbirleri kapsamında dezenfektan, maske ve tüm temizlik ürünlerini kullanıma hazır hale getirdik. Nasıl ki; 6 Eylülde okullarımızın açılmasıyla bu yeni sürece girdiysek hep beraber bu süreci başarılı bir şekilde yöneterek tüm kademelerdeki başarımızı kesintiye uğratmadan devam ettireceğiz. 200 bine yakın öğrencisi, 20 bine yakın öğretmen, yönetici ve çalışanıyla bizler büyük bir aileyiz. Tüm yönetici arkadaşlarımız gibi sizlerde görevlerinizde üstün başarılara imza atacaksınız. Yeni görevlerinizde hepinize başarılar diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER