ÖĞRENCİLER ZEHİRLENME ŞÜPHESİYLE HASTANEYE AKIN ETTİ
ACIPAYAMDenizli’de birçok öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu.
Edinilen bilgiye göre, Kınıklı Mahallesi’nde özellikle Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrencilerinin yaşadığı bölgede yedikleri ya da içtiklerinden zehirlendiğini düşünen 100’den fazla kişi hastaneye başvurdu. Kusma, ishal ve mide bulantısı şikayetiyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne başvuran vatandaşların yedikleri ya da içtikleri bir şeyden zehirlendikleri düşünülüyor.
Hastaneye gelen öğrencilerden Ali Kale, "Birçok yerde bu sorun oldu. Genel anlamda böyle bir şey var. Ben iki arkadaşımı getirdim. Hastanede çok yoğunluk var. Bu yüzden başka hastanelere bakacağız" dedi. Diğer bir öğrenci olan İdris Öztürk ise, "Pilav yemiştik. Biz bundan dolayı zehirlendiğimizi düşünüyoruz. İğnelerimizi vurdular. Benim bir anda ağrım oluştu. Arkadaşlarım kusmaya başladı. Şimdi daha iyiyim" diye konuştu.
Olayla ilgili çalışmaların sürdüğü kaydedildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.