© Haber Acıpayam 2022

Öğrenci servisi önüne kattığı hafif ticari aracı sürükleyip götürdü

 Denizli’nin Buldan ilçesinde kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan öğrenci servisi, karşı şeride geçerek önüne kattığı hafif ticari aracı metrelerce sürükledi.

Kaza, sabah saatlerinde Buldan merkez 4 Eylül Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde evlerinden aldığı öğrencileri okullarına götürmek üzere yola çıkan servis midibüsü, Abbas Yokuşu olarak bilinen rampadan 14 Mayıs Caddesi’ne inmek isterken, kar yağışıyla birlikte kayganlaşan zeminde kontrolden çıktı. Sürücüsünün kontrolü ağlayabilmek için büyük çaba harcadığı servis aracı, yokuş aşağı sürüklenmeye başladı.

Karşı şeride geçen öğrenci servisi, seyir halinde olan hafif ticari aracı önüne katarak sürükledi. Yaklaşık 100 metre sürüklenen her iki araç, her iki sürücünün temkinli manevraları sonucu birlikte yolun kenarında durabildi. Kazayı gören vatandaşlar, yardıma koşarken; başka bir kazanın yaşanmaması için de diğer sürücüleri uyardı. Büyük panik yaşanan servisteki öğrenciler de, aracı durmasıyla birlikte kendilerini araçtan dışarıya attı.
Korku ve panik dolu anların yaşandığı kaza anı, caddede faaliyet gösteren bir marketin çalışanı tarafından saniye saniye cep telefonu ile kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER