© Haber Acıpayam 2022

Ornaz Vadisi Yaz Şenlikleri, büyük bir coşkuyla başladı

Girişimci kadınların el emeklerini sergilediği 150 standın bulunduğu, yarışmalar ve eğlenceli aktivitelerin gerçekleştirildiği “Ornaz Vadisi Yaz Şenliği” büyük bir ilgi ile başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da şenliğin Ağustos ayı boyunca hafta sonları devam edeceğini söyledi.

Kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam eden Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından hem girişimci kadınların el emeği ürünlerini sergilemesi hem de vatandaşların keyifli ve güzel vakit geçirmesi amacıyla düzenlenen “Ornaz Vadisi Yaz Şenliği” coşkuyla gerçekleştirildi. Şenlikte, girişimci kadınlar el emeği ürünlerini 150 stantta sergiledi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği şenlikte konserler, yarışmalar ve çeşitli aktiviteler de yapıldı.

Girişimci kadınların her daim yanlarında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Göreve geldiğimiz günden itibaren kadın emeği ve iş gücüne büyük önem verdik. Bununla beraber kadınlarımızı iş gücü anlamında destekleyecek festivallerimizi gerçekleştirdik. Denizli'nin sıcak bir yaz gününde üreten ve emekçi kadınlarla bir araya geldik. Hem o yakıcı sıcaklardan kurtulup Ornaz Vadimize geldik hem de ekonomik krizin hat safhada olduğu bu zor günlerde biraz daha aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen kadınlarımızın bir kez daha yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bütün Merkezefendili ve Denizlili hemşehrilerime katılımları için çok teşekkür ediyorum. Herkesi Ağustos ayı boyunca Cumartesi ve Pazar günleri Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ne davet ediyorum. Şenliğimiz aynı enerji ve heyecanla hafta sonları devam edecek” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER