Pamukkale travertenleri yerli turistleri ağırlıyor
ACIPAYAMKorona virüs tedbirleri kapsamında ziyarete kapanan Pamukkale travertenleri aylar sonra ziyarete açıldı. Yurt dışı uçak seferlerinin kapalı olması sebebiyle Pamukkale, yerli turistleri ağırlıyor.
Dünyayı etkisi altına alan korona virüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz aylarda ziyarete kapanan Pamukkale, 1 Haziran itibarı ile kapılarını açtı. Pamukkale travertenleri ilk hafta sonu ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Yurt dışı uçak seferlerinin kapalı olması ile Pamukkale'nin ilk hafta ziyaretçileri yerli turistler oldu. Ziyaretçilere, görevliler tarafından maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.
'Beyaz cennet'i ziyaret etmek için Ankara’dan gelen Ömer Seyit ve Nil Dilbel Gürsoy çifti çok beğendiklerini ve beyazlığına hayran kaldıklarını belirtti. Ömer Seyit Gürsoy, “Karantina kurallarına uyduk riayet ettik. Vaka sayısı azaldı ve biraz esnetilince biz de dinlenmek, dolaşmak ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirmek adına Pamukkale’ye geldik. Gayet güzel bir yer, gelmeyen herkese tavsiye ederim, birçok kişi Denizli’den geçiyor ama buraya uğramıyor. Bence uğramamak kayıp” dedi.
İlginizi Çekebilir
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.