© Haber Acıpayam 2022

PARS HOKEY TAKIMIMIZ ALANYA'DA

Bu yıl ilk kez Acıpayam Belediyesi bünyesinde mücadele eden Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı, 22-26 MART tarihlerinde Alanya’da ilçemizi temsil ediyor. 


4 gün sürecek turnuvanın ilk maçında Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı,  Zonguldak Kozlu Hokey Kulübünü  Şevval Olcay’ın attığı golle  sahadan 1-0 galip ayrıldı.


2006-2007 doğumlu sporcular ile  mücadele eden Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı, 24 Mart Çarşamba günü saat:18.00’da Osmaniye takımı Tempo 80 spor kulübü ile karşılaşacak. Mücadeleyi kazandığı taktirde dörtlü final grubunda oynamaya hak kazanacak. 


13 sporcu,2 antrenör ve 1 idareci ile Alanya’da yapılan turnuvaya geldiklerini ifade eden Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı Kulüp Başkanı Emrullah Salim ve  Antrenör Muhlis Demirel  yaptıkları ortak açıklamada ,’’ İlk maçımızı kazanarak, iyi bir moral yakaladık. Acıpayam’ dan 13 kız çocuğumuzun hayatına dokunmuş bulunmaktayız. Amacımız onlara sporun her türlüsünü sevdirmek. Bunun içinde ilçe olarak birlik ve beraberlik içindeyiz. En büyük hedefimiz ve hayalimiz Milli Takıma sporcu ve sporcular kazandırmak. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bu süreçte bizlerin her zaman yanında olan  Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan ve Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Özkan Sağun ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Süleyman Akıncı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman İzgi'ye  tüm takım oyuncularım adına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER