© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN'A YOĞUN İLGİ

Sosyal yönü ile de öne çıkan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN hafta sonlarını halkın arasında geçiriyor. Bu bağlamda köy ve kasabaları sık sık ziyaret eden, vatandaşın halini hatrını soran, dertlerine derman olmaya çalışan Şevkan, bu hafta sonu; Acıpayam, Dodurga, Yeşildere, Yumrutaş, Yatağan, Gölcük, Kelekçi, Mevlütler ve Dedebağı'nda birtakım ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyaretini Acıpayam'da gerçekleştiren Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN; Şerife ve Ömer KIYBAR ailesinin kızı Feyza’nın ve Nezahat ve Hasan Hüseyin KARAN ailesinin kızı Kevser’in düğün törenine katılarak genç çiftlere mutluluklar diledi.

Acıpayam'a bağlı Dodurga Beldesinde Şadiye ve Tahir TAY ailesinin kızı Ayşe’nin mutlulukları paylaşmak için onlarla bir araya gelen ŞEVKAN, Cuma günü vefat eden Ayşe KARUL’un ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Dodurga kasabasından Yumrutaş'a geçen Başkan Şevkan; yakın bir zaman önce kaybettiğimiz Mustafa BATMAZ’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. 

Yeşildere Kasabasında Ali Rıza İLHAN ailesinin oğlu Ramazan’ın düğün törenine katılan Şevkan, Ramazan İlhan'a bir ömür boyu mutluluklar diledi.


Eğitim- Birsen Denizli şubesinin Yatağan Kefe yaylasında düzenlediği yemeğe katılan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Eğitim- Birsen Denizli Şube Başkanı Ahmet SERT ve eğitim camiasıyla bir araya geldi. Kefe yaylasında düzenlenen etkinlik samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti.Eğitim konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu yemekte sorunlar ve çözümleri değerlendirildi. 

Geçtiğimiz günlerde Kelekçi kasabasında meydana gelen elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Ali Değirmencioğlu'nun ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunan Şevkan; yaşanan talihsizlikten dolayı üzüntsünü dile getirdi ve ailesine başsağlığı diledi. 

Son olarak Gölcük Kasabasında Vehbi Bağ'ın düğün törenine katılan Şevkan, halık yoğun ve sıcak ilgisi ile karşılandı. 









00




İlginizi Çekebilir

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor

Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.

Kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabiliyor

Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Kenan Arıcan, ölümlere yol açan kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabildiğini belirtti.

TÜM HABERLER