© Haber Acıpayam 2022

ŞIRINKÖY'DE BOZKURT MEHMET SESLERİ

MHP’nin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz’un son durağı Şirinköy Mahallesi oldu.

 MHP’nin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz’un son durağı Şirinköy Mahallesi oldu.
24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ara vermeden Denizli’nin her noktasına ulaşmayı hedefleyen Mehmet Uz’un son adresi Şirinköy Mahallesi oldu. Büyük bir destekle karşılanan Uz, Şirinköy’den en fazla oyu alarak birinci parti olacaklarını söyledi. 
Şirinköy Mahallesi’nde Meydan Kıraathanesi, Halıköy Cami Meydanı ve Demler Mahallesi meydanında yüzlerce vatandaş ile buluştu. Vatandaşlarla sohbet ederek Cumhur İttifakını anlatan genç Milletvekili Adayı Uz, “Konu makam değil memleket. Biz bu şehrin sevdalısıyız. Gönül verdiğimiz Denizlimizin refahı için var gücümüz ile çalışacağız” açıklamalarında bulundu.
“TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ”
Ülkenin terör sorununa çözüm olacaklarını belirten Uz, “PKK terör örgütüne destek veren bir şahsa özgürlük isteyenler, ülkenin şerefli komutanın apoletlerini sökeceklerini söylüyorlar. Bu ülkede terör sempatizanlarını destekleyip şerefli komutanlarımıza dil uzatan namertlere inat terörün kökünü kazıyacağız” dedi.
Şirinköy halkına gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek sözü için teşekkür ederek minnetini sunan genç Milletvekili Adayı 'Bozkurt Mehmet' sloganlarıyla uğurlandı. 


İlginizi Çekebilir

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

TÜM HABERLER