Sahte 50 Euro ile 3 ilde alışveriş yapan çeteye eş zamanlı operasyon: 4 gözaltı
ACIPAYAM Denizli'de petrol istasyonları, döviz büroları ve çeşitli işyerlerinde sahte 50 euro veren çeteye operasyon düzenlendi. 4 şüpheli gözaltına alınırken 17 adet sahte 50 euro ele geçirildi.
Denizli'de bir alışveriş sırasında sahte 50 euro kullanıldığını fark eden işyeri sahibi polis ekiplerine ihbarda bulundu. Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri harekete geçerek şüpheli şahsın kimliğini tespit etti. Şüphelilerin daha önce yine kentte petrol istasyonu, döviz bürosu ve çeşitli işyerlerinde sahte 50 euro kullandığını belirlendi. Genişletilen soruşturma kapsamında Denizli, Aydın ve Yalova'da farklı tarihlerde meydana gelen parada sahtecilik olayında aynı seri numaralara sahip olduğu ve aynı kağıt kalitesinde olan sahte 50 eurolar kullanıldığı belirlendi. Kimlikleri tespit edilen çeteye yönelik eş zamanlı operasyon düzenleyen KOM ekipleri, Denizli'de 3, Aydın'da ise 1 şüpheliyi gözaltına alındı. 4 şüphelinin evinde yapılan aramalarda 17 adet sahte 50 euro ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüphelinin parada sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak, kasten yaralama, mala zarar verme, cinsel taciz, tehdit, kötü muamele gibi çok sayıda suçtan kayıtlarının olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından parada sahtecilik suçundan adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İlginizi Çekebilir
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.